Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy hízni, hogy...

Hogyan lehet úgy hízni, hogy izmosodás legyen az eredmény?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok (sajnos alkatilag) és hízni szeretnék.Régen sportoltam (futás).Normálisan táplálkozom, napi 5-7X is. Milyen sportok alkalmasak a hízásra és vele együtt az izomnövelésre ?
2010. ápr. 21. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű kondizás, meg mellette egyél bőven szénhidrát dús és fehérjedús kajákat
2010. ápr. 21. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
testépítés.. ha izomtömeget akarsz növelni ez a legkézenfekőbb...
2010. ápr. 21. 16:05
 3/5 anonim válasza:
Testépítés, ezen belül is a tömegnövelés. Változtass étrendet, vegyél táplálékkiegészítő szereket (ha teheted), vagy pedig rendszeresen egyél csirkemellet, rizst, zabpelyhet. Ezenkívül, ha veszel 1-2 kiló dextrózt (szőlőcukor), akkor növelheted a szénhidrát bevitelt. Persze ezt is mértékkel! Ezt általában ott kapod, ahol a táplálékkiegészítő szereket. Én Scitec 100% whey protein -nel kezdtem, nagy sikerrel! Fontos, hogy ha teheted ne 1kg-ot vegyél, mert az lófaszt sem ér, hanem minimum egy 2,3 kilós adagot! Napi 3x és az egy hónapig elég lesz! Biztos eredményes lesz az edzés mellett! Hajrá!
2010. ápr. 21. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel írja hogy alkatilag vékony, én inkább a Jumbo-t javasolnám neki. Az kifejezetten gyors anyagcseréjű, nehezen fejlődőknek van. Remek, megbízható márka(szintén scitec-es), szénhidrát alapú tömegnövelő termék, segíteni fog tutira! Persze edzeni kell mellette rendesen, meg a kajálásnak is rendben kell lenni, külömben csak elzsírosodsz, nem izmot építesz.
2010. ápr. 21. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!