Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Forma 1-ben...

Hogyan működik a Forma 1-ben ez a szabály?

Figyelt kérdés
Tehát konkrétan a lényegre térve azt nem értem,ha bejön a biztonsági autó,akkor a lekörözöttek hogyan szerzik vissza szabályosan az "elvesztett" körüket.Pl ha be van ragadva a lekörözött autó mondjuk a 3. és 4. pozícióban lévő közé,akkor hogyan szerzi vissza a körhátrányt?Gondolom nem lép ki a biztonsági autó mögül és nem mehet nagyobb tempóval,mint amilyen ilyenkor megengedett.Lehet hülyeséget kérdek.

2016. aug. 28. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő is marad ott, ahol van. Bár nem igazán értem h mit nem értesz. Sárga zászlónál senki nem előz.
2016. aug. 28. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem értem,hogy a lekörözött körhátrányban marad e.Mert élő közvetítésekben szokták mondani,hogy "most a lekörözöttek is behozhatják a hátrányukat"Ez nem volt teljesen tiszta nekem,mert 1-2 körhátrányt behozni nem kis idő.Valószínűleg félreértek valamit
2016. aug. 28. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondolom ez nem a körhátrányra vonatkozik,hanem,hogy felzárkózhatnak ők is.
2016. aug. 28. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. De szerintem ilyenkor a sor végére kerülnek, mert úgyis ott vannak és nekik már mindegy.
2016. aug. 28. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,akkor jól gondoltam.Csak annyi új szabályokat hoznak a Forma 1-ben,illetve módosítgatnak,hogy már a fentebbit se tartottam volna lehetetlennek.Köszönöm szépen a választ,ment a zöld kéz!
2016. aug. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!