A húzódzkodás ugye nehezebb egy edzetlen embernek mint a fekvőtámasz?
Figyelt kérdés
És miért? Sok ismerősöm barátom aki eljött alig bírta magát vagy 3-4szer felhúzni fekvőt meg átlagban 20at azért megcsinál a leggyengébb is , én húzódzkodást max 24et tudok egy huzamra tenyérrel kifele, befele meg 27et2010. ápr. 20. 18:25
1/6 anonim válasza:
teljesen már izomcsoportot mozgatsz meg talán azért...
2/6 A kérdező kommentje:
Jó és ez nem konkrét indok
2010. ápr. 20. 18:34
3/6 anonim válasza:
attól függ.. húzódzkodásnál eléggé megkönnyíted a dolgot ha szabálytalanul csinálod azaz lendületből.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy nem jóóóó!:D mondjuk akik nálam megcsináltak 3-4et lehet lendületből nyomták azt is, de emlékszem rég én se bírtam aztán belelendültem 1kis gyakorlással
2010. ápr. 20. 18:44
5/6 anonim válasza:
És szerinted a húzódzkodásnál is elfele akarsz távolodni a rúdtól? Totál más izmokat mozgat meg. Az ember alapesetben nem huzigál semmit, az elég speciális mozgás. Tolni és emelni már többen szoktak, ezért tudnak a legtöbben fekvőtámaszozni. Vagy akárcsak amikor a földről felkelnek, vagy ágyból, vagy benéznek az ágy alá, mind a tricepszet erősítő mozdulatok.
Továbbá fekvőtámasznál nem a teljes súlyodat kell legyőzni, mint ahogy a lógásnál... Vagy te úgy gondoltad, hogy kézenállós fekvőtámasz? :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát mondják én a fekvőtámaszt itthon úgy csinálom hogy az iskolatáskámat telerakom súlytárcsákkal(35kg) és úgy nyomom az úgy 110kg összesen velem 1ütt és az elég ütős már:D meg van sok ember aki aztmondja hát az könnyű
2010. ápr. 20. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!