Soha sem lesz normális, arányos alakom?
Úgy utálom a végtagjaimat (főleg a lábaimat),mert olyan vékonyak. Régebben csináltam egész testes súlyzós edzést+tömegnövelő étrend és sikerült is híznom,vastagodnom valamennyit mindenhova,de ugyanúgy aránytalanul,mert a derekam,csípőm,hátam sokkal vastagabb lett. Olyan alakom van mindig mint egy párna,amibe 4 fogpiszkálót szúrtak.
Lány vagyok.
Sajnos nem töltök fel képet.
És valóban nem a súlyos és komoly kategóriába tartozom,de ettől függetlenül én szeretnék változtatni rajta,mert engem viszont zavar.:/
megértem
láberősítő gyakorlatok kellenének mondjuk, de a feneked is használod olyankor.. de a pasik szeretik a kerek feneket, akkor is ha nagy, szóval hajrá. én sok guggolást csinálnék a helyedben meg más láberősítést. első lépésként :)
Heti 1× szoktam konditeremben súlyzós edzést csinálni,de már csak alsó testrészre.(étrend ,kiegészítők nélkül)
Ettől függetlenül,még mindig ez a problémám.:D Na mindegy,köszönöm a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!