Mit érdemes dolgoznom, ha mindenem a sport?
Táncolok, biciklizek, súlyt emelek, tornázok, jógázok, túrázok és néha hobbi szinten labdajátékok.
Egyszerűen az egész napom a mozgás és az egészséges táplálkozásról szól.
Érdemes lenne mondjuk személyi edzőnek tanulnom?
Testnevelő-edző tudomásom szerint ebben a formában már nem fog elindulni 2017 szeptemberétől, a mostani évfolyam lesz az utolsó, ugyanis a nagy átszervezések a sporttudományi szakokat sem kímélték...
Ha jól tudom (bár már én lediplomáztam) akkor lesz külön edző, külön osztatlan tanáris, illetve egybevonva rekreáció- és sportszervező szak.
Egyébként az elsőnek igaza van, a diploma ma már elvárás szinte mindenhol, a sport területén sincs ez másként. Annyit azért hozzátennék, hogy nem lenne baj, ha lenne szakmai végzettséged is, például amit te is kérdeztél, a személyi edző nem rossz párosítás egy bármilyen TF-es diplomával. Nekem a rekreációszervező diploma mellett gyógy- és sportmasszőri papírom van, plusz angol nyelvtudásom, bár soha nem voltam munkanélküli, azért rendes 40 órás állást igen nehéz találni (csak gondoltam szólok, elég telített a piac).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!