Mi a véleményetek az Oxelo Yambáról? Kedőnek elég jó? 13/L
Figyelt kérdés
A városba gondoltam. Vagyis arra a célra hogy a suliba járást megkönnyebítse meg ide oda menni vele ha valahova szeretnék vele menni. Nagyon megseretnék tanulni gördeszkázni már mert a tesóm is gördeszkázik így nekem is megtetszett már rég a gördeszkázás. :D2016. aug. 19. 20:31
1/3 anonim válasza:
Kezdésnek jó, mert olcsó, de hamar tönkre fog menni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy elég jó fajta és mivel vagy fém vagy műanyag nem is lesz olyan rossz az állapota. Talán egy kicsit kopik, ha valaminek ütközöl, de az tűrhető. Én ajánlom, mivel kicsi helyen is elfér tehát akár szekrénybe is teheted a suliban vagy csak a lábad alá. Előnye, hogy nem fa és emiatt nem szálkás meg a hasonló dolgok. Nekem is ilyenem van és én imádom. Gyors, kicsi és könnyen kezelhető. Az árát szerintem meg bőven megéri! Remélem tudtam segíteni. 13/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Igen tudtál segíteni nagyon .
Így már tudom ,hogy ezt választom :)
2016. aug. 24. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!