28 évesen kickboxot, vagy kung fu-t tanulni késő?
Sohasem késő elkezdeni semmit!:)
Én shotokan karatéra járok és nagyon szeretem..ha nem akarod hogy nagyon szétüssenek ha figyelmetlen vagy, ezt ajánlom neked is. Semi kontaktos sport nem pedig full kontaktos mint amiket te irtal:) Semi kontakt:nem utnek meg erosen..max érintés van megengedve fejre. Full kontakt: Lehet ütni bátran :)
Amelyik tetszik. A Kick Box hatékony stílus, de speciel a Wing Tsunt, erősebbnek érzem, annál meg, ha a magyarországi oktatást is figyelembe veszem, akkor lehet a Chan Wu jobb és a Hung-Gar, valamint a Choy Lay Fut. Haverom csinálta a Chang Dung Sheng féle Shaolint és azt mondta, hogy pénzlehúzás, nem is azt tanítja, hanem belekreált valamit és azt oktatja. Nem ajánlom. Ha valamelyik Wing stílus érdekel, akkor Tzun legyen, vagy pedig másik stílus. De a Kick Box is erős stílus.
Késő szerintem sosem késő elkezdeni bármit is. Amelyik jobban tetszik.
Hát ha semmi kontaktra mész az utcán nem ér semmit, de "edzésen" jól érezheted magad.
Nem késő, de versenyző nem leszel, meg olyan jó se mint aki 14 éves kora óta csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!