Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Meg tudok egyáltalán tanulni...

Meg tudok egyáltalán tanulni görkorizni? Többi lent

Figyelt kérdés

Nos. 1 éve kaptam egy dechatlonos,nagyon jó minőségű görkorit,életem elsőjét. Először korcsolyázni tanultam meg. Aztán tél volt ugye,elkezdtem bent a konyhába tanulni. Gyorsan sikerült,jól is ment. Aztán jött a nyár. 4-szer voltam kint,ebből 2 alkalom gyakorlás volt. 1 alkalommal egyáltalán nem ment,2.alkalommal,pedig mentem is. Azonban a 3.és 4.alkalom elején sose bírtam menni. Úgy mentem,mintha sose lett volna rajtam,aztán negyedóra múlva meg középgyorsan mentem. Igen,de aztán jött az ősz,meg a tél,majd tavasz elején egy ismerősömmel elmentünk. Na,szintén ugyanúgy mentem,mint egy béna. De 2 órán keresztül! 2 hete megint elmentem egy barinőmmel,de szintén nem tudtam menni,és ez nagyon kínos volt. Mit tegyek? Egyáltalán nem értem,hogy kell,de ha meg is tanulok,mindig elfelejtem! (Biciklivel 2 év alatt tanultam meg)

13/L

2016. aug. 14. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Télen próbáld meg a jégkorcsolyát
2016. aug. 15. 07:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy a szülein nem engednek el,se baráttal,fõleg meg egyedül nem,ők meg nem szeretnek(hajj,de sok mindenből kinaradok csak azért,mert a szüleim nem szeretik)

Csak évente egyszer megyek,osztállyal

2016. aug. 15. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Többet kéne gyakorolnod. Mondjuk minden nap.
2016. aug. 16. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as

Az lehetetlen):

Anya nem enged el egyedül,és sose ér rá):

2016. aug. 16. 20:29
 5/7 anonim válasza:
Ez melyik görkori pontosan (típus, stb)? Van hozzá védőfelszerelésed?
2016. aug. 20. 22:26
 6/7 anonim válasza:

Probálj meg tavaszal és nyáron minnél többet meni, és ősszel pedig ha szünetvan vagy hétvégén és jó az idő akkor télen pedig vedd elő a házban egypárszor.

Én legalábbis így tanultam meg de ha egy ideig nem gyakorolsz vagy mész vele ne várj csodára én is szoktam nagyokat esni.Sőt ez nem olyan mint a bicikli ezt ténleg el lehet felejteni egy idő után.

2016. nov. 4. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Napontsa kéne. Egyedül sehova sem mehetsz?
2016. nov. 9. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!