Hány éves korig lehet elkezdeni a gimnasztrádát vagy tornát?
Figyelt kérdés
Hajlékonyabb szeretnék lenni és akrobatikus elemeket tanulni. Hol lehet ilyet ennyi idősen? 21/L2016. aug. 17. 14:54
1/4 anonim válasza:
Bármikor. Én láttam régebben egy ikerpárt(nők) hogy 60 évesen kezdtek el tornázni. Úgy hajlongtak mint a nádszál, meg spárgát is csináltak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Így már meg merem kérdezni :D
2016. aug. 17. 15:21
3/4 anonim válasza:
Mit értesz gimnasztráda alatt?
Torna és társait akár felnőttként is elkezdheted, de azt tudnod kell, hogy ilyen korban már nehezen lehet fejleszteni az akrobatikát és a hajlékonyságot. Plusz a sérülés veszély is nagyobb. Én 12 évesen kezdtem és vagy 3-4 x húztam (szakadás) meg a lábam. Ezek gyógyulása min. fél év. Versenyekre sem könnyű menni, hiába vannak amatőr versenyek, de ott is inkább veteránok indulnak. De nem akarlak lebeszélni csak készülj fel, a torna nem könnyű sportág!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem verseny a cél csak egy kicsit több hajlékonyság és talán néhány akrobatikai elem. Remélem ez még menni fog (:
2016. aug. 17. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!