Milyen sportot kezdjek el 14 évesen? Lent
Street Workout, vagy úszás..
A te korodban, mindkettő sokszorosan hasznos!
Szia!:)
Nem szeretnék, értetlennek tűnni, mert leírtad, hogy küzdősport nem érdekel....de én azt mondom, hogy az ökölvívásnak érdemes adni egy esély. 13 éves lány vagyok. Soha nem sportoltam, mindig gyenge voltam tesiből és rájöttem, hogy kezdenem kell valamit. Majd jött a boksz, fél éve. Tudom, hogy kívülről olyan kicsit durva sport, de ha valaki megismeri más szemszögből kellemesen csalódik. Természetesen nincs olyan sport ami mindenkinek tetszik. Nem vagyunk egyformák. :) Magadtól kell rájönnöd, mi a Te sportod. Én csak azt mondom, hogy nézz szét a közeledben milyen lehetőségek vannak, azzal, hogy megnézed az edzéseket semmit sem veszítesz, és ne zárj ki semmit! Ha Nekem valaki egy éve azt mondja, hogy egyszer a boksz az életem része lesz csak néztem volna.
Én már megtaláltam az Én sportom. Kívánom, hogy találd meg Te is! Ha kérdésed van az ökölvívással kapcsolatban írj privit bizalommal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!