Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lövészet vagy íjászat?

Lövészet vagy íjászat?

Figyelt kérdés

Ez a két sport foglalkoztat, de nem tudom melyiket válasszam. Melyik előnyösebb egy lány számára? A lövészethez túl fiatal vagyok?

13/L

2016. aug. 15. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Helo!

Ijaszaton es löveszeten belül is többfele lehetöseg van.

Ezt igy nem lehet es nem is szabad! Mintha azt mondanad, hogy Vizi sportot valasszak, vagy teremsportot? (erösen sarkitva)

Itt nicnsi lyen ,hoyg nem tudod, melyiekt valaszd. Miert? Mert TE fogod csinalni. Itt csak te döthetsz. Itt nincs atfogo keplet, vagy hasonlo, hogy melyik elönyösebb... Itt cask az van, hogy mit akarsz es szeretsz csinalni, es hogy mire van lehetöseged.

Hogy erdemes? Menj el klubokhoz, edzesekre... probald ki, igyelj es dönts utana.

Jarj utana a neten, nezd meg, hogy ijaszat közül melyik erdekelne, es löveszetnel is - tradicionalis ijaszat, csigas, olimpiai... psortlöveszet, koronglöveszet...

Szanj ra par honapot, es dönts megontoltan, mintsem elhamarkodottan.

(En peldaul 1-2 eves atgondolas utan döntöttem ugy, hogy megveszem az elsö ijam, es hogy milyet.)

2016. aug. 17. 21:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. aug. 28. 18:58
 3/3 anonim válasza:
Íjászat
2017. okt. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!