Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy személyes sport?

Egy személyes sport?

Figyelt kérdés
A helyzet annyi, hogy túlsúlyos vagyok, és nem csak emiatt, hanem amúgy is szeretnék elkezdeni valami sportot. Csapatsportokat már próbáltam de rosszul voltam a tudattól hogy meg kell felelni a csapattársaknak vagy "lehúzom" őket. Olyan sportokra lennék kíváncsi, amiket egyedül lehet csinálni, és fogyaszt is. Futást még nem tudom elkezdeni a súlyom miatt, de később ha már kicsi le megy akkor elkezdem azt is, legalábbis tervbe van. Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 11. 22:46
 1/7 anonim válasza:
Esetleg úszás?
2016. aug. 11. 23:58
 2/7 anonim válasza:
Tőr, vagy párbajtőr. Én is így voltam és kitartással jó erdeményeket értem el, intenzív és izgalmas sport, remélem segítettem
2016. aug. 12. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Úsztam régebben és nagyon szerettem, de az edző miatt abbahagytam. Most viszont elég kellemetlenül érezném magam fürdőruhába annyi ember előtt.:/ pedig ezen sokat gondolkozok. Nagyon szerettem:)
2016. aug. 12. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Otthon egy dvd-re tornázni? 3 gyerek mellett én dvd-remozgok és futni járok. Még pontosan nem tudom, hogy mennyi ment le deérzem a ruháimon. E az étkezésre is nagyon oda kell figyelni e nélkül nem megy. A sok folyadék fogyasztás is fontos ha van kérdésed írj rám nyugodtan. Ha tudok válaszolok nagyon szívesen.
2016. aug. 12. 14:55
 5/7 A kérdező kommentje:
A tornat sokszor probaltam de sose kotott le..:/ max 2 hetig csinaltam mindig aztan egyszeruen meguntam..minden nap ugyanaz, a szobaba egy tv elott..nem nekem valo:D
2016. aug. 12. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
4 válaszoló vagyok. Ne haragudj, hogy ezt mondom de most csak kifogásokat gyártasz nem a megoldást. Nem unalmas az edzés ha több tipusú dvd van és nem mindig ugyan azokat csinálod. Ha mozogni szeretnél akkor találnál sportot. Pl az úszás mennyire jobb? Ott meg csak amedíncében vagy végig.
2016. aug. 12. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Testépítér,erőemelés,esetleg küzdősportok.Ezek 100%-ban egyéni sportok
2016. aug. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!