Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért közvetítik ilyen rosszul...

Miért közvetítik ilyen rosszul az Olimpiát?

Figyelt kérdés

-Sok a sportág,de csak keveset mutatnak.

-Túl sok a reklám

-A túl sok reklámban túl sok a politikai reklám ! Tudtad?

-Az M5-ön miért focit adnak ilyenkor?

Osszák meg. Az egyik csatorna kövesse a magyar érdekeltséget a másik meg halmozza és kényeztesse el a sportszeretőket a többi versenyszámokkal.

Az eddig látottak alapján az előző 5 karikás játékokat jobban közvetítették !

2016. aug. 9. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Én is észrevettem! Én se értem, hogy mi a fene történik, miért adnak minden délelőtt ismétléseket. Rohadt uncsi!

Bezzeg a londoni és a korábbi olimpiákon elég sűrűn kapcsoltam be a TV-t, hogy megnézzem a különböző sportokat. Megunhatatlanok voltak. Akkor csak rövid ismertetők voltak.

Hiányzik az is, hogy már nem az M1-esen vetítik az olimpiát, amióta abból hírcsatorna lett :(((((

2016. aug. 9. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé összevissza van az biztos.Tegnap a júdó meg 5 mp kommentátor csúszással ment.És igen az mtv bu/zi új stílusa és a reklámok sem hiányoztak a kutyának sem.
2016. aug. 9. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:

úgy reklámozták,hogy nagy stábbal mennek ki,semmiről sem maradunk le és a közvetítés széles spektrumú lesz.

Há nem az. Élvezni is alig lehet.

2016. aug. 9. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy az előző olimpiákat jobban közvetítették. A Magyar Televízióban régen, mielőtt a FideSS rátette a mancsát, dolgoztak kiváló szakkommentátorok. Csakhogy ők nem voltak hajlandók benyalni, így kirúgták őket, vagy maguktól távoztak. A helyüket meg feltöltötték hűséges káderekkel, akik viszont szakmailag nagy nullák. Így történhet, hogy sorozatosan olyan fickókat raknak oda egy sportágat közvetíteni, aki életében akkor lát olyat először.
2016. aug. 11. 03:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a kommentátorokkal van bajom hanem azzal,hogy keveset mutatnak,sok az ismétlés és a politikai reklám !
2016. aug. 11. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Délelőtt az időeltolódás miatt mennek ismétlések. Szó szerint nincs mit adni.

A többi meg tényleg káosz. :-(

2016. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!