Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Airsoft fegyvert találtam olcsón?

Milan20020 kérdése:

Airsoft fegyvert találtam olcsón?

Figyelt kérdés

Airsoft fegyvert találtam olcsón, de nemtom megálapítani hogy lehetne e vele épület harcolni vagy sem, vagy meg egyáltalán megéri e megvenni?

[link]

2016. aug. 7. 19:02
 1/3 anonim válasza:

Én megvenném, és szerintem simán lehet.

200-as a kezdősebessége.

2016. aug. 7. 23:54
 2/3 without válasza:
szerintem felejtős műanyag gearbox ergo nem sokáig húzza ráadásul ahhoz képest elég drága 25ezerért már kapni nem rossz ak-t ami simán belépő szintű fegyver egyébként meg ilyet épület harcra felesleges venni mert gbb pisztoly jobban megéri kisebb könnyebb kompaktabb
2016. aug. 8. 19:08
 3/3 without válasza:
lemaradt hogy az árat úgy nézd hogy a 17 990ft hoz hozzá jön még a kötelező bevizsgálás (mkh kártya) tehát az plusz 4600ft ami sárga alapon nagy fekete betűkkel oda is van írva így 22 590 ért vennél egy búcsús fegyvert ami amúgy semmire nem jó? még az is kérdéses h egy játékot ki fog bírni ennek pár hónap az élettartama de az nagyon max cyma ak-k nem annyira drágák simán el lehet velük kezdeni airsofotozni de ha ilyet veszel hamar megutálod a sportot és ezzel nem fogod élvezni se a játékokat
2016. aug. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!