Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvettem a DayZ nevezetű...

Megvettem a DayZ nevezetű játékot és találtam benne egy fegyvert. Többi lent. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na ugyebár találtam benne egy fegyvert és céloztam vele és az volt a baj, hogy van a pont középen. Az a pontnem középen maradt hanem össze vissza mozgott ahogyan az egeret mozgattam pl. mozgattam az egeret és egy kis kereten belül mozgott és a karakter csak követte a fejével a pontot és amikor elért a kis keret közepére akkor mozgott az egész teste légyszives sgítsetek, mert nagyon zavaró! Mit tegyek?

2015. jan. 22. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én régen játszottam vele de én úgy tudom ez mindenkinél így van.Kicsit hibás de idővel megszokod.
2015. jan. 22. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi de láttam már videósokat és barátomnak sem úgy mozog mert nekem össze vissza a fegyver amikor célzok is FPS módban
2015. jan. 22. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát jó közben én is felraktam a mai napig olyan nekem:D
2015. febr. 7. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!