Egy sima gördeszkából lehet valami hybridet létrehozni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy lehet a gördeszkának az elakadásos tulajdonságát vegyíteni a longboard gyorsaságával és "megállíthatatlanságával" ami a kerekeknek köszönhető?
Van valami olyan deszka ami eleget tesz ennek a feltételnek, mivel én szeretnék egyszerre trükközni és gyorsan közlekedni egyszerre?
2016. aug. 1. 22:08
1/1 anonim válasza:
Nagyobb kerekekkel nehéz a trükközés. Általában méretezve vannak a gördeszka kerekek. De én úgy oldanám meg, hogy veszek a gördeszkámhoz longboard kerekeket és legalább 52mm -es kerekeket is. Trükközésre az 52mm-est használnám és ha megyek, akkor átszerelem longboard kerekekkel.
Ismerősöm elkezdett longboard kerekekkel trükközni, de nagyon nehéz vele úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!