Mit csináljak ha utálom ahogy kinézek?
Szia!
Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni, azokat tudom megírni. Előre leszögezem, nem vagyok edző. Nagyon sokat informálódtam, életmódot kellett váltanom a betegségem miatt. Ha van itt edző (vagy más szakértő) akkor én csak örülök és megköszönöm, ha kiegészíti/pontosítja az általam leírtakat.
A fogyáshoz 2 dologra kell nagyon odafigyelni:
edzés
evés
Edzés: kardió (bicikli, futás) + súlyzós edzés
Étkezés: zöldségek + fehérje bevitel nagyon fontos
Nekem pre-diabéteszem van, ami miatt ki kellett iktatnom a fehér lisztet és cukrot az étrendemből. Sok zöldséget eszem, és sok sok husit. Olajból kókuszolaj és olívaolaj jön csak szóba nálam.
Mellette boxolok, futok. Ha épp olyan kedvem van, akkor otthon táncolok/ugrókötelezem is. Összességében heti 3-4 alkalommal mozgok 1,5 órát. "Olvad rólam a zsír." Heti 1 - 1,5 kg-ot fogyok (annyi még egészséges).
Ha olyan kedvem van, biciklivel megyek be dolgozni (napi 30 km-t jelent), szóval emiatt a heti óraszám nőhet nálam.
Kedves Cortez70!
Köszönöm a kedvesen megfogalmazott véleményedet.
Ha szerinted rendben van, hogy 3 napig nem eszik semmit (szerintem eléggé rosszat tesz ezzel a szervezetének!), akkor én kérek elnézést a kommentemért.
Leírtam, hogy nem vagyok edző, és hogy ha valami nem teljesen helyes az általam leírtakból, MEGKÖSZÖNÖM, ha kijavítanak.
Valóban, ez az 53 kg nem valami sok, de egyáltalán nem mindegy. Tudod a testzsírszázalék az egyáltalán nem mindegy. Az pedig csak akkor fog csökkenni, ha elkezd szépen edzeni és mellette normálisan eszik, nem pedig éhezik napokig.
Ahhoz, hogy ne érjenek össze a combjai és ne legyen "pocakja" szerinted mit kellene csinálni?
Elfogadom, ha azt mondod nincs igazam, de akkor mondd el mi a te véleményed, hiszen az biztosan használhatóbb, mint az enyém.
További szép napot!
Gloriette Duncan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!