Összeszedtem magamnak egy ilyen "edzés tervet" valaki segítene hogy jó e ez így?
Hát okés lehet igazad van.
Szóval arra gondoltam hogy:
Minden nap este 7-8 óra után futópadon sétálnék egy olyan másfél órát.Azért gondoltam a sétát mert az aerob és azzal lehet zsírt felhasználni.
Minden nap innék 3 liter vizet.Bár ezt már mostanában is betartom úgy ahogy tudom.Néha nem bírok annyit inni.
Olyan kajákat ennék hogy:
-reggelire: 2 tojás vagy zabpehely
-ebédre: sovány hús rízzsel vagy gerslivel/rántott hal rízzsel vagy gerslivel/rántott gomba rízzsel vagy gerslivel/húsleves/gombaleves/sajtleves (ezek közül valamelyik)
-vacsorára: általában az ami az ebéd volt
A krumplit,pékárut,kenyeret,tésztát,kólát,gyümölcslevet,cukros teát, kerülöm a tortáról és sütökről nem is beszélve.Sütéshez/főzéshez pedig kókuszzsír.
Hogyha van olyan kaja ezek között ami nem diétás vagy nem egészséges azt kérlek írjátok le.Ha valamibe bele lehet kötni a fentiek közül akkor kössetek bele mert tényleg érdekel hogy jó úton haladok e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!