Ti milyen fehérjét ajánlotok? Többi lent
Figyelt kérdés
Súlyzós-saját test edzés,kerékpározás,kocogás,uszás,torna amit a munkámtól függően próbálok beiktatni hetente az életembe.Heti 3x edzek valamit a felsoroltak közül.Gondoltam egy kis extra fehérje nem ártana,mert fiatalabb én sem leszek :)
Tehát ti mit használtok/ajánlotok?
2016. júl. 29. 18:22
1/6 Cortez70 válasza:
Ha megvan szilár kajából a napi kb 2g x ttkg fehérje, akkor nem kell proteinpor. Amúgy meg MHN whey, ha jót akarsz ár/értékben.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbálok egészségesen enni,inni,de az általad emlitett fehérje mennyiség nincs meg.Azért se mert húsféléket heti 3x eszem,mert nem nagyon szeretem.Az általad emlitett fehérje nem tudom nálunk kapható e,utána nézek.köszi
2016. júl. 29. 18:37
3/6 Cortez70 válasza:
Rendelni tudsz csak, de azt több helyről. Ha meg venni akarsz boltban és van biotech bolt, akkor nitro pure whey.
4/6 A kérdező kommentje:
Aha.bio tech termékeket 1 éve lehet kapni nálunk.A másik visszont nem elérhető még neten sem.viszont ahogy néztem ár arányban nem sok különbség van.Minőségben van valami?
2016. júl. 30. 09:56
5/6 Cortez70 válasza:
Nincs különbség minőségben. Amúgy tudsz mhn wheyt rendelni a shop.builder-től és a muscleteam-től is.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok,köszi.
A bio tech lesz.👍
2016. júl. 31. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!