Insanityt ti mikor csinaljatok?
Figyelt kérdés
A 60 napis insanitys programra gondolok..mindig reggel mozogtam mivel ha nem csinalom meg egesz nap az jar a fejembe viszont mar csak a 50-60 perceseket csinalom es ha delelott mrgcsinalom estig hullafaradt vagyok...ti hogy tapasztaltatok?2016. júl. 29. 16:42
1/2 anonim válasza:
Szia! Én eddig meg majdnem mindig estig halogattam, és valamikor már tényleg túl későn csináltam, de valahogy nem okozott gondot. Bár szerintem sokkal jobb délelőtt úgymond "letudni.." De például tegnap ebéd előtt olyan egy körül végeztem vele, és eddig mintha ez tetszett volna a legjobban.. :)
2/2 anonim válasza:
Én mindig délután 3-4 körül csinálom, bár én még az első hónapnál tartok csak. Valahogy így illeszkedik a napomba, lenyugtatja az agyam, a testem meg felpörgeti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!