Mivel tudnám leadni viszonylag hamar az alhasamat?
Ugyan ez van velem is....
167 cm és 50 kg vagyok, mégis van egy kis felesleg a hasamon és nagyon aggaszt, de elkezdtem sportolni és 1 hónap alatt 2-3 cm-t csökkent a derékbőségem, és fogytam is 3 kg-ot, de fojtatom az edzést.:)
Minden nap 1 napot kivéve ezt csináltam:
délután 1-2 kor , miután hazaértem sulibol itthon "tornáztam" 1 órát, ebben 2-3 szériában benne volt 100-150 lábemelés padon(ez kifejezetten az alsó hasizmokra jó:)),100-150 hasprést,100-120 fekvőtámasz,+most elkezdtem tolóckodni(www.budibuilder.hu),de azt nem csináltam eddig!
azután este 6 körül 60 percet bicikliztem, kb 10-12 km-t minden nap.+2km gyors gyaloglás, de ezt nem edzésmiatt hanem gyalog járok a suliba, de hatásos :).
Ennyi.
+ nagyon fontos a helyes táplálkozás, de inkább ne a fogyás hanem a szálkásodás legyen a célod,hogy feszesebb,szebb legyen a tested,ne csak vékony.Naponta többször egyél kissebb adagokat.Igyál sok vizet és egyél sok gyümölcsöt, de gondolom ezt már tudod.
De azért figyelj oda, mert 14 évesen kevés ez a 49 kg, énis mivel elértem amit akartam mostmár csak eddzek, és a diétát abbahagyom, de ettől még a tésztákat hanyagolom és az édességeket, meg a zsíros ételeket, ennyi.:)
Sok sikert a továbbiakban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!