Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám leadni viszonylag...

Mivel tudnám leadni viszonylag hamar az alhasamat?

Figyelt kérdés
14éves fiú vagyok, 162cm 49kg nemtudom hogy ideális-e a testsúlyom a magasságomhoz, ha igen akkor mitől lehet alhasam ?- vagy hogyan tudnám leadni minnél hamarabb?
2010. ápr. 17. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
ez a testzsírszázalékodtól függ és nem a tükörtől. egyébként sztem nem vagy túlsúlyos.
2010. ápr. 17. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
mondták már sokan hogy nem vagyok túlsúlyos sem kövér, csak van mégis valami rajtam ami kicsit irritál, pl. mások 60kg-osnak látnak miközbe még csak 50se vagyok :/
2010. ápr. 18. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem is....

167 cm és 50 kg vagyok, mégis van egy kis felesleg a hasamon és nagyon aggaszt, de elkezdtem sportolni és 1 hónap alatt 2-3 cm-t csökkent a derékbőségem, és fogytam is 3 kg-ot, de fojtatom az edzést.:)

2010. ápr. 19. 16:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi az edzésterved ? lécci leírnád ? =)
2010. ápr. 20. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden nap 1 napot kivéve ezt csináltam:

délután 1-2 kor , miután hazaértem sulibol itthon "tornáztam" 1 órát, ebben 2-3 szériában benne volt 100-150 lábemelés padon(ez kifejezetten az alsó hasizmokra jó:)),100-150 hasprést,100-120 fekvőtámasz,+most elkezdtem tolóckodni(www.budibuilder.hu),de azt nem csináltam eddig!

azután este 6 körül 60 percet bicikliztem, kb 10-12 km-t minden nap.+2km gyors gyaloglás, de ezt nem edzésmiatt hanem gyalog járok a suliba, de hatásos :).

Ennyi.

+ nagyon fontos a helyes táplálkozás, de inkább ne a fogyás hanem a szálkásodás legyen a célod,hogy feszesebb,szebb legyen a tested,ne csak vékony.Naponta többször egyél kissebb adagokat.Igyál sok vizet és egyél sok gyümölcsöt, de gondolom ezt már tudod.

De azért figyelj oda, mert 14 évesen kevés ez a 49 kg, énis mivel elértem amit akartam mostmár csak eddzek, és a diétát abbahagyom, de ettől még a tésztákat hanyagolom és az édességeket, meg a zsíros ételeket, ennyi.:)

Sok sikert a továbbiakban :)

2010. ápr. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!