Milyen harcmuveszetet hasznaljak?
Kondizok egy ideje es arra gondoltam hogy most szeptembertol elkene kezdeni jarni valami harcmuveszetre . Elsonek a boxra gondoltam csak attol felek hogy az nem olyan utcan mint a ringben . Sajnos nem tudok verekedni es van is bennem egy "gat" hogy peldaul valakit csak ugy orrba vagjak puszta kezzel ezeket hogy lehet lekuzdeni es mennyi ido es melyik ra a leghatekonyabb kuzdosport?
15 F
ÉN ezt értem hogy szép meg minden, meg mindennek az alapja, de tudnátok válaszolni arra amit kérdeztem?
". Sajnos nem tudok verekedni es van is bennem egy "gat" hogy peldaul valakit csak ugy orrba vagjak puszta kezzel ezeket hogy lehet lekuzdeni es mennyi ido es melyik ra a leghatekonyabb kuzdosport? "
Miert butulna ?
En ugy tudom hogy a karatéba nem utnek ,inkabb fegyelemre tanit . Haverom is judozott 2 evet nem er vele semmit , errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!