18 évesen ciki lenne városi közlekedés céljából elkezdeni gördeszkázni?
5000ft körül láttam (spartan super board) deszkákat, ezek megfelelnek ha csak közlekedni használnám, ill
mennyire idő ezt megtanulni?
/F
távolsági buszon és suliban nehéz lenne tárolni, ezért gondoltam a deszkára vagy cruiserre, bár a cruiser drágább :/
köszi a választ!
jöhetnek még
5ezerért ne vegyél
20-25ért longboard vagy pennyboard
hamar belejössz
én 19 évesen kezdtem longboardozni csak igy városi használatra
előző:)
Mostantól így fogod élni az életedet, bármi ami sport megtetszik, az fog érdekelni, hogy ciki e elkezdeni, mert elmúltál 12 éves és mostmár ciki?...
Én 23 évesen kezdtem el bmx-ezni, 29 évesen kajakozni... Persze van olyan totális passzív életmódot folytató haverom, aki néz rám bután, hogy minek kajakozok, úgyse érek el semmit... Azért kajakozom, mert szeretek kajakozni és kvára leszarom erről mások véleményét...
35 vagyok és nemrég kezdtem el siklóernyőzést tanulni, mert erre vágytam... Ne a korod alapján határozd már meg, hogy mit tehetsz, meg mit nem... Azt csináld, ami boldoggá tesz.
kedves 7es válaszoló, köszönöm, teljesen igazad van! -mindenki válaszát köszönöm-
végül egy cruisert rendeltem, várom h megérkezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!