Nem késő 14 évesen elkezdeni atlétikázni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és sportot szeretnék váltani. Eddig szertornáztam,de sajnos nem tudok tovább fejlődni itt,Szerbiába. Túl késő lenne,ha most atlétikára váltanék? A válaszokat előre megköszönöm.2016. júl. 19. 20:15
1/3 anonim válasza:
Jelena Isinbajeva is tornászként kezdte, végül pedig olimpiai bajnok lett. De nem értem mi a gondod, menj le kezd el, nem értem miért lenne késő, van aki 35 évesen kezdi el. Az, hogy milyen szintre jutsz el az sok mindennek a tényezője és amikor az ember sportágat választ, akkor felesleges azon agyalni, hogy milyen eredményei lesznek 5 év múlva. Az majd kialakul..
2/3 anonim válasza:
Ha van sportolói múltad (alap edzettséggel és állóképességgel), megfelelő testalkatod az új sporthoz is, akkor könnyebb váltani a Te korodban.
Menj le egyszer a pályára, szerintem nem fognak elzavarni.
Mondjuk a tornászok általában elég picik, az atlétikában meg a nagyon alacsony emberek általában kevésbé sikeresek, bár pl a hosszútávfutásnál ez pont nem igaz
3/3 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen ezeket a bíztató válaszokat! 🙂
2016. júl. 20. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!