Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem késő 14 évesen elkezdeni...

Nem késő 14 évesen elkezdeni atlétikázni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és sportot szeretnék váltani. Eddig szertornáztam,de sajnos nem tudok tovább fejlődni itt,Szerbiába. Túl késő lenne,ha most atlétikára váltanék? A válaszokat előre megköszönöm.

2016. júl. 19. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelena Isinbajeva is tornászként kezdte, végül pedig olimpiai bajnok lett. De nem értem mi a gondod, menj le kezd el, nem értem miért lenne késő, van aki 35 évesen kezdi el. Az, hogy milyen szintre jutsz el az sok mindennek a tényezője és amikor az ember sportágat választ, akkor felesleges azon agyalni, hogy milyen eredményei lesznek 5 év múlva. Az majd kialakul..
2016. júl. 19. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van sportolói múltad (alap edzettséggel és állóképességgel), megfelelő testalkatod az új sporthoz is, akkor könnyebb váltani a Te korodban.

Menj le egyszer a pályára, szerintem nem fognak elzavarni.

Mondjuk a tornászok általában elég picik, az atlétikában meg a nagyon alacsony emberek általában kevésbé sikeresek, bár pl a hosszútávfutásnál ez pont nem igaz

2016. júl. 19. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen ezeket a bíztató válaszokat! 🙂
2016. júl. 20. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!