Anonym05 kérdése:
Milyen cipot vegyek 20 ezer forintert? Vans Nike Adidas New Balance Le coq sportiff asics
Figyelt kérdés
Ezek kozul legyszi linkeljetek egy parat amiko jol neznek ki !2016. júl. 12. 14:33
11/14 anonim válasza:
Ja és nem elég hogy én keressek neked cipőt, még 20k alatt is legyen. Meg kéne tanulni használni a Google-t és nem kiszolgáltatni magad, tudod, én nem bolti eladó vagyok, vagy ingyenes keresőszolgálat.
12/14 anonim válasza:
New balance-ot vegyél a többi labdaba se rughat mellette.
13/14 A kérdező kommentje:
New balancet vettem vegul hat eleg jo de szeretnek venni meg valami mast ia melle a lustazo meg bekaphatja mi a momjanak ir abszolut megvalaszolatlan maradt a kerdesem mert idedugja a jerk facejat h kitekedjen hat h ro..adna meg a kis sz.rhazi utalom az ilyen semmirekello kotekedos irigy kutyakat es en sehol sem mondtam h 20 k alatt kis seggdugacs torold magad az oldalrol kiss bzi troll
2016. júl. 17. 00:10
14/14 A kérdező kommentje:
Ui hibakert bocsi este van mar es telorol irok
2016. júl. 17. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!