Anonym05 kérdése:
Milyen cipot vegyek 20 ezer forintert? Vans Nike Adidas New Balance Le coq sportiff asics
Figyelt kérdés
Ezek kozul legyszi linkeljetek egy parat amiko jol neznek ki !2016. júl. 12. 14:33
1/14 anonim válasza:
Csak Nike ! :DDD Többit felejtsd el :D
2/14 anonim válasza:
Ne a márkát nézd, hanem azt hogy melyik a kényelmes, és mire kell! Pl.: vehetsz Vans-t ha a széle kidörzsöli a sarkad azt cseszheted.
3/14 anonim válasza:
Én csak Wink-et vásárolok, a szüleim üzletébe csak az van.
4/14 A kérdező kommentje:
Ezek korul csak a vans max a le coq ami nem kenyelmes es nem a markat nezem nekem ezek a cipok tetszenek
2016. júl. 12. 14:54
5/14 A kérdező kommentje:
*kozul
2016. júl. 12. 14:55
6/14 A kérdező kommentje:
Legyszi ne azt irjatok h mert ez mert amaz hanem probaljatok belinkelni egy par jol kinezo cipot a fenti markakbol.Koszi!
2016. júl. 12. 16:35
7/14 anonim válasza:
Csak a Vans, Vanson belül az összes jol néz ki. ;) Nekem is az van, picit tényleg kényelmetlen, de baromi jó cipő, iszonyat jó tartása van, nagyon kemény talp, meg minden, nagyon frankó cipő.
8/14 anonim válasza:
Komolyan? En keresgéljek neked cipőt?
9/14 A kérdező kommentje:
Utolsonak ment a piros pacsi de am komoylan ment!
2016. júl. 13. 18:45
10/14 anonim válasza:
Nyugodtan jöhet. Kicsit sem zavar. Még arra se vagy képes hogy keress magadnak cipőt és kitegyél pár linket! Hordjam is majd helyetted, mert ennyire lusta vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!