Hogyan lesz valaki profi vagy jó sportfogadó?
Nem tudom, de az biztos, hogy amikor elég pontosan követtem a ligákat és volt, hogy egy huszadrangú meccset is videóra vettem, akkor rohadtul nagy arányban találtam el az eredményeket. Sajnos még 14 se voltam, így nem tudtam fogadni. Ma már nem nézem, illetve nem is fogadok, mert nekem elveszi az eszem, mással nem is tudok foglalkozni, de vannak kollégák, akik szintén jól tippelnek.
Ugyan ezt tapasztalom náluk, előre megmondják gyakran az eredményt.
Valamiért ők se fogadnak.
Szerintem ha valaki tényleg rááll és hónapokig figyel, akkor idővel simán megélhet belőle.
Ehhez viszont kell egy nagy adag önfegyelem is,hogy na az legyen a vége, hogy viszik a házad.
Igazából nekem úgy volt, hogy kajak éreztem, hogy ez nem lesz meg, vagy meglesz és 2-1 ide.
Anélkül, hogy bármit elemeztem volna.
Én is ismerek ilyet, aki órákig elemez, de szerintem hülyeség, mert minél több mindenre figyelsz, annál nehezebb.
Másrészt valóban nem árt minimum 10 ezreket felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!