Profi sportfogadó stratégiát használ itt valaki?
Én sima tippmixet játszom.Àltalában nem teszek döntetlenre mert az (szerintem)azt jelenti ,hogy nem vagyok biztos benne.Max 4 meccset játszok meg.Max 2 vendégmeccset teszek.Nem teszek.olasz meccsekre mert ott bármi megtörténhet.Max1-2 olyat teszek bele mint pl:handicap,2,5-nél több v. kevesebb gól lesz.Nem megyek a túl nagy oddsokra.Csak olyan csapatra teszek akit naggyából ismerek.Ezek eddig bejöttek.Eddig 34/23 a mutatóm.Ès én egy haverommal közösen teszem ezeket így kissebb a veszteség ha van.
XD:-)
Egyetlen olyan sportfogadási módszer létezik, amivel biztosan csak nyerni lehet. Minden fogadáson, rizikó nélkül. Itt hosszú lenne leírni, hogyan működik, linket viszont nem írhatok nyilvánosban, mert kitilthatnak érte. Keress rá a sportbefektetés kifejezésre vagy írj privátban ott megadom a címet.
Ugyan én több, mint 15.000-rel kezdtem, de mivel nincs benne rizikó, így nem kellett hozzá nagy bátorság. Két év alatt a kezdő összeget megtöbbszöröztem.
#3:
Valóban igaz, hogy érdemes sokat ülni a gép előtt, de nem kötelező. Olyan, mint a teljesítmény arányos fizetés. Amennyit dolgozom, annyit keresek. Hiába kell kevesebbet foglalkozni a normál sportfogadással, ha a végeredmény egy kiadós veszteség.
Igen, általában nem az 1-2-x a tuti. Rengeteg a lehetőség a fogadások kombinációira, ezért én sem saját magam keresem őket, hanem szoftvert használok erre a célra. Az megtalálja a lehetőségeket, megnyitja az irodák megfelelő oldalait és a fogadószelvényt, közben kiszámolja a tétek összegét, nekem csak be kell írnom azokat a megfelelő helyre és rögzítenem. Innéttől kezdve biztos a nyeremény.
Gabi365:
Amiről én írtam, az nem a fogadási tőzsde. Igaz, hogy az egy fokkal jobb, mint a rizikós sportfogadás, de még mindig benne van a veszteség lehetősége. És ha megtörténik, az nem lesz kicsi.
Személyazonosításhoz csak akkor kell hivatalos személy által aláírt dokumentum másolat, ha az ausztrál részét is szeretnéd használni az irodának. Egyébként elegendő a személyi (vagy jogsi) és egy lakcímet igazoló számla beküldése.
#3:
Ezt még kifelejtettem az előző válaszomból: megoldható, hogy ne kelljen sokat mozgatni a pénzt. Sőt, érdemes is, mert bár gyorsak a kifizetések, de akkor is hiányzik az éppen úton levő összeg, főleg, ha kevés a rendelkezésre álló tőke. Úgy kell megválasztani a tétek nagyságát, hogy egy irodán belül legyen esélye annak, hogy a vesztes és nyertes meccsek kiegyenlítve forduljanak elő. Így se nem nő, se nem csökken túlságosan az egyenleg, nem kell utalgatni az irodák között.
Szia engem érdekelne a link
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!