Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van valaki akivel már történt...

Van valaki akivel már történt hasonló?

Figyelt kérdés
Az történt h mostanaba reggel járok futni és faj a csipo csontom is meg mashol is es nem tudom mitol lehet..tralan attol h lefogytam vagy nem hiszem h szammit de eddig este jartam most meg erregl

2016. júl. 4. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze, én is jártam már így:( Sajnos futóknál sokszor előfordul hogy itt-ott fáj, aminek sokszor a rossz futótechnika az oka. Pl asszimetrikus a mozgás, ilyenkor egyik felünk jobban van terhelve. Lehet belőle csípő-hét-térdfájás, meg sorolhatnám hogy le tudnak sérülni a futók. De nagyon sok mindentől lehet, akár rossz cipőtől is.. na meg a bemelegítésen is sok múlik. Azon hogy "meg máshol is fáj" mit értesz?

Semmi köze ahhoz hogy melyik napszakban mész futni. Lényeg hogy neked való cipőd legyen, jól bemelegíts, legyél fokozatos és jó legyen a futótechnikád.

2016. júl. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!