Csúnya ha valaki nagyon hajlékony?
Figyelt kérdés
Rsg-re járok, ezért elég hajlékony vagyok. És egyik egyszer tesin hülyültünk, és lementem spárgába. Mindenki engem nézett, hogy hogyan vagyok képes megcsinálni, majd heccelésből még csináltam pár elemet. Nagyon megbántam, mert most szinte 2 évvel később is azzal szívatnak, hogy guminő, meg hogy milyen undorító, ha az ember így hajlik. És most májusba lesz egy fellépésem pont a sulinkba, és már természetesen sokkal hajlékonyabb lettem ezalatt az idő alatt, és félek a mostani reakciók miatt.
Tényleg ennyire csúnya ha valaki nagyon hajlékony?
2010. ápr. 13. 16:23
1/7 anonim válasza:
egyátalán nem!!
csak féltékenyek!
én tökre örülnék ha ilyet tudnék csinálni!!
ügyes vagy^^
15/L
2/7 anonim válasza:
irigyek,ez egyértelmű ;) a hajlékonyság kincs!
3/7 anonim válasza:
Ez csak irigység. Én örülnék, ha olyan hajlékony lehetnék, mint te. :)
4/7 A kérdező kommentje:
De fiúk is lehetnek rá irigyek?
2010. ápr. 13. 17:10
5/7 anonim válasza:
A fiúk (legalábbis az én ismerőseim) kifejezetten szexinek találják... talán asszociatív :p
6/7 anonim válasza:
Szerintem szexi. :)) Sőt, szexnél előnyös is lehet :P 17F
7/7 anonim válasza:
Na látod..! :) Nyugodj meg, tényleg előny, hogy hajlékony vagy. A fiúkank is bejön! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!