Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tápkieg boltba jelentkeztem...

Iansomerhalder kérdése:

Tápkieg boltba jelentkeztem állásra, melyhez kell írnom 2 mondatot magamról vagy akár egy idézetet keresnem, mellyel megnyerővé válok. Semmi ötletem semmi tippem, valaki valamit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 17:03
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
Írd meg, hogy 10 éve testépítesz, ez az életed, mindent tudsz róla, és szeretnél minél több embernek segíteni olyan jól kinézni, ahogyan te is kinézel.
2016. jún. 19. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
dolgoztál már x időt bolti eladóként,fontosnak tartod a vásárlók szakszerű és kedves kiszolgálását,továbbá a rendet és a tisztaságot magad körül,te is használod időnként a forgalmazott termékeket nagyjából ismered őket.
2016. jún. 19. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Amugy sztem képzeld bele magad az o helyükbe - ha Neked lenne uzleted, mit szeretnél hallani a leendő alkalmazottól. (Ja es persze alap, h kend-vágd az összes terméküket)

2016. jún. 19. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
de ez promotálás, nem kassza meg ilyesmi... és nem tudok mit írni,... csinálták rólam képet, és a képre lesz rárakva az a 2 mondat
2016. jún. 20. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!