Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, és mennyit...

Mi a véleményetek, és mennyit tudtok a Giant Silva nevű pankrátorról?

Figyelt kérdés
Annyit találni róla, hogy elsősorban harcművész, de azt állítják pankrátor is. Ehhez képest mindössze egy video van ahol Great Khali ellen küzdött. Ez szintén érthetetlen, ugyanis ő nyert, azaz vele nyerették meg mert köztudott, hogy ez a sport megrendezett. De én nem értem miért, amikor véleményem szerint Great Khali sokkal jobb felépítésű és azért ha meg is van rendezve azért arra adnak, hogy élethű legyen. Ha egymáshoz viszonyítom őket akkor az adatok a következőek: Great Khali 221 cm 190 kg ami az úgynevezett pankrátor alkat ez a valóságban ha jól tudom 216 cm és annak idején 180 kg volt mert ez még az agyműtétje előtt volt azóta fogyott le. Látszik, hogy ez volt a legjobb korszaka, tiszta izon volt, azt olvastam fekvenyomásban 628 font x5 ismétlést tudott és az 1max 840 font volt ami azért gondolom túlzás, de a 628x5 azért szerintem igaz lehet. Amúgy 1font=0,4525 kg. Térjünk át Giant Silvára. Ő 218 cm és 175 kg tehát kicsit magasabb és könnyebb, de ami a legszembetűnőbb különbség, hogy sokkal puhányabb alkata van, nem olyan kemény kigyúrt. Azt nem írják sehol, hogy mennyit nyom fekve de úgy gondolon kevesebbet. Én azt mondom talán kilóban 200at vagy kicsivel többet, nektek mi a véleményetek szerintetek mennyit tud? Na és ezek után érthetetlen miért ő nyert?

2016. jún. 16. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:

mert a wwe-be általában 1 igazi órás szokott lenni,max 2.

ebből az egyik már több mint 10 éve a big show.

a másik great kali volt,de ő a szörnyen deformált lábai miatt már csak jobber volt,később ki is vették az adásból.

3 akromegáliás órás egy időben még nem volt alkalmazva,mert az már sok.

plusz wwe-nél meg elég komoly a kiválasztási folyamat is,úgyhogy nem könnyű bekerülni,hiába gyúrós óriás valaki.

lehet hogy silva nem tudott angolul és máris választanak helyette olyan óriást aki tud és ennyi.

ez a silva japánban volt főleg.

rákereshetsz még giant gonzalezre,az is elég komoly forma volt,de ő nem volt gyúrós.

2016. jún. 16. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Ott van még Ron Reis, ő is akromegáliás lehet.
2016. jún. 17. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!