Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 3 kondi mellett (után)...

Heti 3 kondi mellett (után) ha iszok banánturmixot, kb 2 tojásfehérje elég bele? Csak edzés napok után kell ilyet innom, vagy minden nap?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
többre mennél egy jó minőségű fehérjeporral
2010. ápr. 12. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt ne felejtsük el, hogy a házi turmix mellé, ugyan úgy szükséges a normális étrend, mint a bolti étrendkiegészítőkhöz.

2 tojás kevés, de nyugodtan mehet a sárgája is... ha diétázol, akkor is!!!

Csodadiétákban, meg általánosságban is elterjedt, hogy nem szabad annak ennie, aki diétázik.

Nyugodtan eheted, a zsírbevitel leszorítását, ne úgy old meg, hogy eldobod a sárgáját (tojássárgájában ugyan annyi fehérje van, mint a tojásfehérjében + a vitaminok, és az ásványi anyagok nagy része is benne van) pont azt, ami sok szempontból a legértékesebb része a tojásnak.

Most a "fogyókúrázók" majd hurrognak, hisz nekik az oviban úgy tanították, hogy a sárgáját nem szabad...

2010. ápr. 12. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

idióta állat a zsír miatt nem szabad diétában

egyébként nem elég,mindennap kellene fehérjét enni,és jó lenne edzés után tápkieg formájában,de ha ez lehetetlen akkor egy 5-6 tojás menjen,csak ne nyersen.

2010. ápr. 13. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:

11:03:

Szerinted én mit írtam, képtelen voltál felfogni?

Olvasd el még egyszer amit írtam és utána dumálj.

2010. ápr. 13. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

2 tojás kevés, de nyugodtan mehet a sárgája is... ha diétázol, akkor is!!!

ezt írtad...

2010. ápr. 13. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:

valóban nagyon sok értékes anyag van a sárgájában, és egy darabtól nem dől össze a világ. viszont ha valaki intenzíven sportol és épp nem tömegel, hanem szálkásít (esetleg fogyókúrázik), akkor nem fér bele annyi tojásmennyiség (sárgájával együtt), amennyiből elegendő fehérjét tud pótolni és közben nem durranak el a zsírraktárak. az optimális megoldás valamilyen táplálékkiegészítő fehérjepor lenne közvetlenül edzés után(fehérjét nemcsak edzés után kell pótolni, hanem rendszeresen), mert oldott formában sokkal hamarabb jutnak az izmok energiához. csirkemell-rizs kombináció is nagyon jó, de az később szívódik fel.

persze mindez nem egy "átlagemberre" vonatkozik, aki leszalad heti kétszer a terembe emelni néhány súlyt meg fut 20 percet 4km/h-val. de ha komolyan gondolod a maximális edzéshatékonyságot, akkor nagyon kell figyelni az étrendre. alappillér.

2010. ápr. 13. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nyugodtan eheted, a zsírbevitel leszorítását, ne úgy old meg, hogy eldobod a sárgáját.."

Én 8 éve edzek, sosem dobtam el a sárgáját, sem tömegelési időszakban, sem diétában.

2010. ápr. 13. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:

abban egyetérthetünk,hogy nem ezen fog múlni a sikee a kérdezőek,maradjunk a témánál

edzés után én nem tojás fehérjét vinnék be,hanem tejsavó koncentrátumot,vagy izolátumot

2010. ápr. 13. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:

tojás? ha 20at tolsz is kevés. előbb olvass , vagy egyél csirkét , számold ki súlyod mennyi fehérje kell stb.

vagy pl. 70kiló akkor minimum 140gramm fehérje kell. egy tojásban 7gramm van kb abból is a fehérjébe még 3,5gramm se. a sárgája meg hizlal. számold ki mennyi tojás kellene a normális fehérjéhez :D 10dkg csirke meg 20-25grammfehérje - mindenhol mást irnak - megzabálsz 40-50dekát meg veszel fehérjét na meg persze megfelelő szénhidrát is mellé. nem olyan egyszerű ez.

ha ez sincs meg , ne csodálkozz , hogy szart se fejlődsz.

2010. ápr. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!