Szeretitek Leo Messit? Ha igen és ha nem miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:00
1/8 anonim válasza:
birjuk a messzit mert tényleg jól tolja. ő most a legjobb nincs ezen mit ragozni! :)
2/8 anonim válasza:
Messit szerintem nem lehet nem szeretni! Szerény, szenzációs dolgokat csinál a pályán, kell ennél több? A világ legjobbjai Xavival!
3/8 anonim válasza:
igen, jelenleg egyértelműen Ő a legjobb :)
és még a kedvenc csapatomba is játszik :)
4/8 anonim válasza:
Én imádom. Egy felől mert remek játékos és szerény. Másrészt meg irtózatosan helyes.Vele van kiposzterezve a szobám.:D
Amúgy nagy Barlecola rajongó is vagyok. Hihetetlen amit ők leművelnek a pályán:)
6/8 A kérdező kommentje:
ő egy focista!:D Am. köcce a komikat és én is azért tettem fel ezt a kérdést h. megtudjam kik szeretik messit és a barcát és messzi ténneg kifogástalan focista:DD és a barca is a legeslegjobb csapat :DD
2010. ápr. 12. 20:16
7/8 A kérdező kommentje:
bocs h. meeszit írtam :( javítom: Messi:D
2010. ápr. 12. 20:17
8/8 anonim válasza:
Hát én mindenkit szeretek ITT!!!!
Azért szeretem mert szerény és fantasztikusan játszik, szerény, nem önző mint egyes játékosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!