Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Íjászok! Ettől lehet a jövőben...

Íjászok! Ettől lehet a jövőben problémám? (többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 40#-os gyantás íjjal lövök másfél éve. Egyáltalán nem megterhelő kihúzni az íjat, de sokan mondják, hogy ettől esetleg gerincferdülésem lesz, vagy visszamaradok a fejlődésben, stb... Ti mit gondoltok erről? Előre is köszi a válaszokat!
2010. ápr. 11. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz semmi bajod.Mert láttam ilyen ijjász bemutatót és volt közöttük olyan 6-7 éves.Igaz neki biztos könnyebbet adnak,hogy ki tudja húzni.Szóval szerintem nem lesz semmi,de ha oktatód van kérdezd meg tőle.

;-)

2010. ápr. 12. 16:31
 2/2 anonim válasza:
Szia! Én is íjászkodom, lőttem 55#-os tardicionálissal, verseny szinten, de váltottam és most csigással lövök 70#-on. Ha neked nem megerőltető kihúzni az íjadat és gond nélkül meg tudod tartani az oldás pillanatáig (remegés nélkül) akkor semmi gond sincsen. Ha pedig majd komolyabb íjat szeretnél idővel pl. egy lamináltat akkor abból egy 30#-os is simán hozni fogja azt a gyorsaságot, mint a mostani 40-es üvegszálas gyantád. :)
2010. jún. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!