Nagyon kiáll a szeméremdombom, mit lehet vele csinálni?
Tavaly nagyon túlsúlyos voltam , 155 centi mellett 78 kiló voltam. Egy év alatt lefogytam 41 kilóra, de még igy se vagyok magammal nagyon, de nagyon megelégedve.
Az az egyik problémám hogy a szeméremdombom nagyon kiáll, nem zsír szerintem de akkor is . A hasam az nagyon lapos de ez jobban látszódik, mint a hasam /jobban kiáll és ezért szerintem ez nagyon csúnya. Nem is szeretek miatta haspólókat hordani, pedig nagyon szeretnék.
Valaki nem tudna esetleg valamit tanácsolni, hogy hogy lehetne ezt eltüntetni? Vagy akármi ?
Normális válaszokat szeretnék , köszönöm
21/ L
Tipikus példája annak, amikor valaki ész nélkül fogyókúrázik, és amellett, hogy a zsír egy része megmarad, elveszít egy csomó izmot.
Egyetlen megoldás van, ha jól akarsz kinézni: Tömegnövelő étrend plusz súlyzós edzés. A megmaradt zsír alá kell izmot építened.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!