Nagyon kiáll a szeméremdombom, mit lehet vele csinálni?
Tavaly nagyon túlsúlyos voltam , 155 centi mellett 78 kiló voltam. Egy év alatt lefogytam 41 kilóra, de még igy se vagyok magammal nagyon, de nagyon megelégedve.
Az az egyik problémám hogy a szeméremdombom nagyon kiáll, nem zsír szerintem de akkor is . A hasam az nagyon lapos de ez jobban látszódik, mint a hasam /jobban kiáll és ezért szerintem ez nagyon csúnya. Nem is szeretek miatta haspólókat hordani, pedig nagyon szeretnék.
Valaki nem tudna esetleg valamit tanácsolni, hogy hogy lehetne ezt eltüntetni? Vagy akármi ?
Normális válaszokat szeretnék , köszönöm
21/ L
Legjobb megoldás ha a párod sokat simogatja, puszilja, s nyalja a -Szerinted nagy méretű- csiklód. Ezzel helyreáll az önértékelésed, elfogadod magad 😃
A másik a plasztika, mivel az is nagy részt zsírszövet, tehát leszívással alakítható. Ha edzéssel akarnál tőle megszabadulni, akkor egy személyi edzőt kérdezz. De lehet hogy oda nincs gyakorlat, csak a táplálkozás diéta
1.: Azt is elárulnád, hogy mi a retek köze van a csiklónak és a szeméremdombnak egymáshoz?:D
Kérdező:
Nem tudom milyen póló lehet az amiben neked látszik a szeméremdombod.. XD de komolyan.. homályosíts fel. Meg az sem egészen tiszta, hogy a csajoknak miért mániájuk a túlkompenzálás, az meg pláne nem, hogy melyik volt az a retardált doki aki 1 év alatt nem közölte veled, hogy a testsúlyodat 1 év alatt felezni nem feltétlenül egészséges. De hát kit izgat, hogy mi történik a testével az embernek mikor végre meg... valaki. :D
Amúgy ha már ennyire le akarod tudni a dolgot akkor egyszerű: plasztikai műtét aztán kedves egészségedre, kicsit drágább mint a gondolkodás de tény, hogy gyorsabb.
Ízlés dolga! Szerintem semmit ne csinálj vele. Számomra nagyon izgalmas egy domborodó szeméremdomb! Imádnám!
F.
October15
Csak azért írtam, mert korábban azzal kapcsolatban is írt ki kérdést, és szerintem mindkétnkérdésére jó megoldás, ha azt érzi, higy a
Hogy a párja elfogadja úgy ahogy van!
Ráadásul szerintem egyik leírt problémája se az, csak esetleg mivel kicsit másabb mint a mindenhol látott ideál, ezért érza csak annak...
Bics a két részes válaszért, véletlenül hozzáértem a küldéshez
Oké.. minden nap tanul valamit az ember.. szóval létezik olyan, hogy túl nagy csikló.. asszem most megyek és elkezdek aggódni a makkom mérete miatt.. XD
Internet... just fck your self...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!