Saját ló nélkül is indulhatok díjugrató versenyeken?
14 éves vagyok,eddig csak terepen lovagoltam (farönköket néha ugrottam) és most komolyabban szeretném elkezdeni a lovaglást. Kinéztem egy lovardát (Miskolc Hejőmenti Lovaspark) és nem tudom hogy saját ló nélkül lovardai lóval is tudok e versenyezni.? Persze nem most gonoltam versenyekre menni csak kb 2 év múlva,addig még gyakorolni szeretnék.
Meg azt szeretném még kérdezni,hogy ilyenkor is osztálylovaglásra kell járnom vagy lehet olyat,hogy ottani lóval,külön edzővel (persze olyan edzővel gondoltam aki abban a lovardában dolgozik),hogy jobban fejlődjek?. Mert megmondom őszintén annyira nem szeretnék osztálylovaglásra járni...
És ha lehetséges ottani lóval,külön edzőhöz járni,az kb mennyibe kerül?
Köszönöm válaszod,mindenképpen fogunk beszélni a lovardával de addig gondoltam megkérdezem itt...
Terepen kb 6 éves koromtól lovaglok volt idő mikor rendszeresen de van hogy kihagyok több hónapot is (mostmár viszont rendszeresen heti több órára akarok járni).
Az egyik barátnőméknek van egy faluban lovardájuk és amíg kicsik voltunk a szüleivel jártunk terepre most pedig már ketten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!