Bachata tanfolyamra lehet egyedül is menni vagy csak párban?
Szerintem ez tanfolyamtól függ. Kérdezd meg azt, ahol tanulni szeretnél. Ismerek olyat, ahol cserélődnek a párok, de olyat is, ahol nem.
Én a bachata-t szeretem. Egyszerűbb, mint a salsa, viszont szerintem kevésbé univerzális: míg salsát szinte bárkivel táncolok, a bachatanál jobban megválogatom, mert közel kell kerülnöm a partneremhez.
Tanár és csoportfüggő. Van, ahol cserélődnek a párok, van, ahol nem. Én nem jártam kezdő bachata tanfolyamra, hanem megbeszéltem egy salsás ismerősömmel (akivel kölcsönös a szimpátia), hogy elmegyünk együtt a legjobb általunk ismert tanárhoz és veszünk tőle magánórát.
Kb. 2 magánóra alatt leoktatott annyit, amiből a bulikban már alap szinten simán megél az ember...
Ezt követően becsatlakoztunk egy haladó csoportba. Hozzáteszem salsát már mindketten táncolunk egy ideje, plusz más táncokat is, szóval elég gyorsan tudunk haladni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!