Milyen Airsoft fegyvert vegyek kezdésnek?
Sziasztok!
Már olvasgattam hogy sokan a cyma ak családot ajánlják kezdésnek, az ak 104 replikák tetszenek is de nem tudom melyik verziót (CM0..) érdemesebb megvenni, és az mennyire megbízható összeszerelt ezek a cyma ak-k?
És egy megbízható boltot ahol úgymond átnézhetem és tanácsot is adnak tudnátok mondani? Még a G&G ak47-t néztem, azt mondják a G&G termékekkel nincs baj.
nem ismerem a magyar oldalakat. az általad linkelt fegyver nem tűnik rossznak lévén hogy cyma és bőven a 028as számozás felett van. az árral viszont gondok vannak. sokkal olcsóbban megtudod venni taiwangunról.
még ha netalán lenne szállítási költség (bizonyos összeg felett ingyen kihozzák, a csapat am innen szokott rendelni mert jobban megéri), akkor is jobban megéri mert max 3000 forinttal kell többet fizetni és még így is jóval alatta vagy a linkelt magyar oldal termékénél árban. nyugodtan rendelj erről az oldalról, én is innen fogok hamarosan :) ha nincs paypalod akkor csinálj, azzal tudsz fizetni. a cucc max 1-2 hét alatt megjön. jaa és siess mert nem tudom meddig van az akció, rengeteg minden olcsóbb most :D és bizonyos összegek felett választhatsz ingyen cuccot, karszalag, felvarró stb, én mivel nagyobb összegben rendelek majd ezért elérhető a fegyvertáska jobban mondva zsák ezért azt fogom kérni mellé. a rendelésnél kilehet választani alul hogy mit szeretnél. ja meg vigyázz mert nekem pl néha kétszer rakja be ugyan azt a cuccot, ellenőrizd le miből mennyi van mert előfordulhat hogy 2t számol be de csak át írod 1esre és kész, frissíti magát a kosár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!