Kondiban segítség?
Figyelt kérdés
Most kezdek lejárni konditerembe és nem nagyon tudom hogyan kezdjek neki. 170 centi vagyok, fiú és 62 kiló. 15 éves. Az a baj hogy nagy a fenekem. Amugy hason nem vagyok kövér. Izmosodni szeretnék. Konditeremben heti 3 alkalom nem akadály. Fehérjeturmixot a teremben tudnék inni. Mik a fontos lépések ilyenkor? Étrendben mikről kell lemondanom (zsiros kaják stb.?)? Milyen ételeket ajánlatok? (Elsődleges célom leadnom a fenekemről a felesleget) Edzésterv? Étrend?2016. máj. 28. 18:50
1/14 Cortez70 válasza:
Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet az alapokról. Keress rá neten. Találsz benne szálkásító diétát és heti 3 napos teljes testes edzéstervet is, ami neked kell.
2/14 A kérdező kommentje:
Elolvasom! Köszi!
2016. máj. 28. 19:17
3/14 anonim válasza:
Beszéld rá egy haverodat az edzésre, hogy legyen edzőtársad. Ketten többre mentek.
4/14 A kérdező kommentje:
Többen megyünk.
2016. máj. 29. 08:44
5/14 A kérdező kommentje:
Még annyi lenne ,ha reggelire müzlit eszek azt lehet tejjel? Vaggy a tejcukor miatt nem kellene ,de akkor mivel egyem?
2016. máj. 30. 14:43
6/14 Cortez70 válasza:
Eheted azzal, de vehetsz proteinport is és akkor azt teheted rá a zabpehelyre vízzel keverve. Ha cukros a müzli akkor nem jó.
7/14 A kérdező kommentje:
Ez megéri? [link] A cukrot teljesen hanyagoljam? Semmi édesség, süti? És egy ilyen 1kg os mennyi ideig elég hogyha reggelire müzlire és heti 3x pluszba edzés után?
2016. máj. 30. 17:12
8/14 A kérdező kommentje:
És ha reggelire nem eszek fehérje port cssk a heti 3_4 alkalommal akkor meddig birja ki?
2016. máj. 30. 17:15
9/14 Cortez70 válasza:
Ez szójás cucc, én nem szeretem, de veheted.
Ki tudod számolni, hogy meddig elég. Számolhatsz mondjuk 30 grammos adaggal. Ez meg egy kilós vödör. Az 33 adag.
10/14 A kérdező kommentje:
Az ize miatt nem szereted? Miket ajánlasz? (Köszi a segítséget!!)
2016. máj. 30. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!