Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha reng a...

Mit csináljak ha reng a hasam? :/ 15/F

Figyelt kérdés

Tegnap délután focizni mentünk a haverokkal, és azt vettem észre, hogy futás közben fel-le rázkódik az egész hasam. :/ Az a baj hogy nagyon puha vagyok és mindig remeg a hasam, mint a kocsonya. :/ Sportolás segítene?

Jelenleg ilyen: [link]

2016. máj. 27. 16:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Edzened kellene, meg diétáznod.
2016. máj. 27. 16:22
 2/26 anonim ***** válasza:
1-esnek van igaza, bár én diéta helyett inkább az egészséges étkezést javasolnám, mert fiatal vagy. De ha most így nézel ki, mi lesz később? Neki kellene állnod valamilyen testmozgásnak.
2016. máj. 27. 16:27
 3/26 anonim ***** válasza:

Ez háj...

Ajánlom figyelmedbe az itt adott válaszomat, annyival kiegészítve, hogy ahogy előttem is leírták, fejlődésben vagy, így a kajára fokozottan kell figyelned, hogy a szükséges tápanyagokat megkapja a szervezeted. Illetve súlyzós edzésnél kisebb súly, magasabb ismétlésszám, mivel növésben vagy, az ízületek ilyenkor sérülékenyebbek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2016. máj. 27. 16:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ez normális. Ahogy kamaszkorba léptem, gömbölyödni kezdett a hasam, meg a derekam két oldalt. :D Azt hittem, normális dolog ha kicsit kikerekedek. :D
2016. máj. 27. 16:34
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Lányoknál igen, de ott is van egy határ.

Ez nem a fejlődéssel járó izom, ami rajtad van. Ez háj... Nem kell oda!

2016. máj. 27. 16:38
 6/26 anonim ***** válasza:
Hogy gondolhattad, hogy ez normális?
2016. máj. 27. 16:50
 7/26 A kérdező kommentje:
Hát mert azelőtt elég vékony voltam. Gondoltam, a kamaszkorral jár hogy egyre nagyobb a hasam. :/
2016. máj. 27. 16:52
 8/26 anonim ***** válasza:

De hát te is látod magad körül, hogy nem ilyen a legtöbb gyerek,a testzsír%-od 30% körül van, az átlagos testzsír% 15-20% között van, ennyire kell lemenned

[link]

2016. máj. 27. 17:00
 9/26 A kérdező kommentje:
Igazából a haverjaim meg a fiú osztálytársaim nagy része is eléggé behízott. :D
2016. máj. 27. 19:18
 10/26 anonim ***** válasza:
Milyen életmódot élsz?Hogy táplálkozol?
2016. máj. 27. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!