A hullahopp karika jó hasra?
Figyelt kérdés
A hullahopp karika tényleg "leveri" az oldalamról/csípőmről a felesleget? Mennyi ideig kellene hullahoppoznom, hogy látványos eredményeket érjek el vele?2016. máj. 23. 08:36
1/4 Cortez70 válasza:
Baromsàg. Nincs helyi zsírègetès. Nincs irànyított területenkènt cèlzott fogyàs.
3/4 anonim válasza:
Hagyjuk meg szegény halottakat nyugodni békében!
Nincs helyi zsírégetés, nem is volt, azt nem mondom, hogy nem is lesz, talán egyszer a tudomány eljut odáig...
4/4 anonim válasza:
Elméletileg ultrahangos zsírbontás az létezik. Az egy más kérdés, hogy én például nem szívesen próbáltam volna ki (akkor, amikor túlsúlyos voltam), mert hátha inkább hátrányom származott volna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!