Kupakmakika kérdése:
Ha sportolok lebetegszem, miért történik ez?
Figyelt kérdés
3 éve volt egy mandula műtétem, elötte 1 évig szedtem antibiotikumokat, orvos szerint 2 év alatt felkellett épülnöm, de mai napig ha edzem vagy sportolok, bedagad a torkom, höemelkedéssel és torokfájással fekszem napokig, kivétel nélkül csak edzes után van ez, egyébként soha semmi bajom, ha nem edzem nem vagyok beteg, még ha mindenki náthás én akkor is egészséges vagyok és jól érzem magam, szeretnék edzeni mert szeretek de igy nem tehetem.. :(2016. máj. 21. 11:34
1/2 anonim válasza:
ha nincs mandulád (gondolom torok mandula) az azt is jelenti, hogy fokozottan érzékeny a torkod fertőzésekre.
az edzés miatt legyengül az immunrendszered, és a baktériumok megtámadják a torkodat.
próbálj torokfertőtlenítővel gargalizálni edzés elött és után, vagy szopogass el egy mebucaint.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen torokmandula, megpróbálom hátha használ de szedek mindent amit tudom hogy erősiti az immunom hogy nyugodtan edzhessek de mindhiába (méz, sok gyümölcs, zöldség, ez mellé sportoloknak szánt multivitamint, valamint kerülök mindent ami gyengitené vagy leterhelné a szervezetem)
2016. máj. 21. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!