Hogyan lehet zenével futni? Nem zavaró?
Figyelt kérdés
Szerintem engem zavarna, mert úgy nem tudnám tartani a tempót. De mégis néha irigylem azokat akiknek ott a fülében. Nem szokott Titeket zavarni akik így futtok? Ne írjátok hogy próbáljam ki mert az MP3 lejátszóm rég tönkrement az okostelefonomat meg nem szeretném magammal cipelni.2016. máj. 18. 12:16
1/6 anonim válasza:
Az emberek 80%-a zenét hallgat futás közben (én is). Nekik megy a dolog. A zene ritmusa pont hogy segít a tempó tartásában, habár az ember azt szerintem érzésből tudja tartani, zene ide vagy oda. Amúgy meg lehet kapni karra erősíthető telefon tartót...
2/6 A kérdező kommentje:
Jó csak minden zenének más a tempója, legalább is amiket én szeretek nagyon vegyes. A telefonomon meg nincs net, Wifit használok otthon, azt sem tudom lehet-e rá tölteni zenét, vagy hogyan lehet rajta hallgatni, pedig már 2 éve megvan :-)
2016. máj. 18. 12:57
3/6 anonim válasza:
Először fülessel futottam, aztán mióta le tudok futni 6-8-10 kilométert, azóta nem viszek semmit.
A titok, hogy jó zenét válassz. Nekem a Fear Factory bejött, egy csomó számuk pont passzolt a lépésszámomhoz. Sokat vártam az Amon Amarth-tól is, de az lassúnak bizonyult.
Amúgy meg vegyél egy tokot a telefonnak, és próbáld ki! A Fear Factoryt meg különösen próbáld ki (javaslom kezdésnek a Regenerate számot, az futáshoz szövegében is tökéletes), akkor is, ha amúgy Justin Beavert, meg Avicii-t hallgatsz. A futáshoz nem azért kell a zene, mert szereted, hanem azért, mert segít.
4/6 anonim válasza:
Mostanában nem hallgatok zenét, mert a mostani füleseim nagyon leszigetelik a külső zajokat. Az is zavar, hogy nem hallom a lépteimet (Ha fáradok, elkezdem jobban "csapkodni" a lábaimat. Ezt lehet korrigálni, csak így nem veszem észre.), és a forgalmat sem hallom, ami még veszélyes is. Kényelmetlen is, ha egy madzag még ott lifeg rajtam. Persze, meg tudnám szokni, ha kedvem támadna megint zenére futni. Régebben volt egy sportfülesem, azt szerettem hordani. Mostanában max. másfél órát futok egyben, azt még kibírom nélküle.
5/6 anonim válasza:
A zenét meg sosem a tempóhoz választottam, azt hallgattam, ami éppen a kedvencem volt. Max. annyiban befolyásolt, hogy ha nagyon belefeledkeztem, akkor kicsit gyorsultam és néha vissza kellett venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valóban arra is gondoltam, hogy nem hallani a külső zajokat a fülemen a zene. De egy próbát megér. Köszönöm a zene-tippeket is.
2016. máj. 18. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!