2 hét alatt hozzá tudom szoktatni a testem a sétához? Szülés után babával vagyok otthon.
5 hónapja szültem, természetesen az első hónapban nem tudtam lemenni sétálni, csak ha a férjem segített cipelni. Az utóbbi hónapokban viszont a derékfájdalom miatt alig tudtam kimozdulni. Nem emelhettem meg a nagy sulyu babám, harmadikon lakunk.
A lènyeg, edzetlen vagyok, még egy séta is kikészít.
Mennyi idő alatt tudnám hozzá szoktatni magam?
Hogyhogy nem emelhetted meg a babát? Gondolom a harmadikról való lecipelésre értetted. Mennyi túlsúly van rajtad?
Kellene sétálni már csak a pici miatt is kell a levegőzés. Ha nagyon nehezen megy, akkor is erőltesd a dolgot, két alatt elég jelentős változást tudnál elérni. :)
Sajnos sok feleslge van rajtam, ugy 30 kilo.
Igen az emeletrol nem nagyon cipelhettem a babat, a szuleskor elegge szetcsusztak a csontjaim, amik nagy nehezen mennek most vissza es azt javasoltak, hogy ne cipeljem le a kicsit plusz a babakocsit.
Kedves valaszolo, a has es hatizomerositesre tudsz gyakorlatokat mondani?
Esetleg torna linket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!