Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Titeket idegesít ha futás...

Titeket idegesít ha futás közben néznek? :D

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
bocsi, nem tudtam, hogy téged idegesít. többé nem nézlek
2010. ápr. 16. 08:29
 12/17 anonim válasza:
Nem futok,lusta naplopo vagyok...:-D
2010. ápr. 16. 18:27
 13/17 anonim válasza:
Nemnagyon zavar.Legalább látják hogy valaki tud is futni nem csak nézni másokat. :-)
2010. máj. 11. 19:18
 14/17 A kérdező kommentje:
hát amúgy engem nagyon zavar:D
2010. jún. 1. 17:21
 15/17 anonim válasza:
Engem nagyon ZAVAR , nem is tudom úgy néznek rám mintha bűn lenne futni :D ,ahelyett,hogy ők is futnának meg mozognának kicsit.ezért futom este.
2010. júl. 30. 18:25
 16/17 anonim válasza:
82%

Ahol, lakom ott van egy hosszú körút és sokan ott szoktak futni.

Az én tapasztalatom:

A kint üldögélő öregek csak néznek, h ez nem normális, de legalább az unalmas autók helyett látnak mást is XD

A többi futó barátian rád kacsint. Ez jó érzés, hogy nem vagy egyedül:)

Igazából azt rühellem, amikor elmennek mellettem a pletykálkodó csajok, meg az idősebb nők bicóval cseverészve, és olyan lenézően tudnak nézni, meg bámulni..De h mire fel??

A kocsikból meg általában visszaszoktak bámulni XD de kezdem megszokni és nem érdekel.

Csak az tud bosszantani, ha felveszek egy rövid gatyót, meg van ilyen futó trikóm, akkor mindenki bámul, mintha nem láttak volna még embert és nem csak a pasik...

Bezzeg a férfiak nyugodtan feszíthetnek rövid nadrágban...

Félre ne értse senki nem vagyok magamutogató, meg ilyesmi, de futás közben baromi meleg tud lenni...

2010. aug. 4. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha csak néznek, az nem érdekel, de a vicceskedő beszólásokat nem szeretem. :/ :D
2020. dec. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!