Ukrán vagy orosz ritmikus gimnasztika?
Figyelt kérdés
Ti melyiket szeretitek jobban? Nem kérdés, hogy az oroszok eredményesebbek, de nekem valahogy az ukránok, főleg Viktoria Mazur szimpatikusabb. Nektek mi a véleményetek?2016. máj. 10. 22:20
1/9 anonim válasza:
Teljesen egyetertek. Ukrajna sokkal stilusosabb es eredetibb. Es nem kerdes, hogy Mazur a kedvenc tornaszom mar evek ota. <3
2/9 anonim válasza:
Bessonova volt a kedvencem és most is jobban kedvelem az ukránokat.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó tudni, hogy másoknak is hasonló a véleményük. :)
2016. máj. 11. 21:04
4/9 anonim válasza:
A Bessonova márpedig orosz név :P
5/9 anonim válasza:
😔 Mert Ukrajnában olyan ritka, hogy valakinek orosz neve legyen.. Az sem számít, hogy Kijevben született, az edzője is ukrán és kijevi klubban edzett.
6/9 anonim válasza:
Sok "ukránnak" mondott személynek valójában orosz felmenője van, csak ukránnak mondják magukat...
7/9 anonim válasza:
Azt a rohadt, hogy nem érted.. A kérdés lényege, hogy ki melyik iskolát kedveli jobban az oroszt vagy az ukránt. Bessanova pedig hiába orosz nevű, ő ukrán edzővel, kijevi klubban versenyzett és az ukrán stílust és alapokat képviselte. Az, hogy az ükapja orosz az egy cseppet sem befolyásolja azt amit képviselt.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is stílusossabbak,egyedibbek. Mindegyikőjükben van valami extra,ami sok oroszból hiányzik szerintem. Ganna közülük a kedvencem.
9/9 anonim válasza:
Inkább az orosz rg, de azért tetszik 1-2 ukrán is. Mondjuk Bessonova számomra kifejezetten unszi volt, nem tetszett a mozgása sem, olyan cövekes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!