Ti mit szoktatok enni futas elott? Mennyi ido telik el a futas es a kajcsi kozott?
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 21:36
1/2 anonim válasza:
Én heti 3 alkalommal futok (ha eljutok annyiszor, mellette két judo), általában délután 6 körül indulok el. Szűk 6 km-t megyek kb fél óra alatt, illetve egyszer van egy 1 órás futásom, az 10 km.
Ezeken a napokon délben megebédelek (egy éttermi adag), edzés előtt bekapok 1-2 szem szőlőcukrot.
Nem érzem azt edzés közben, hogy leesne a vércukor, szóval nekem ez beválik. 178 cm és 93 kiló vagyok, szóval zsír még akad rajtam...
Ha 6-kor kezdődik az edzés, akkor 3 után már ne nagyon egyél szerintem. Volt, hogy megpróbáltam (ebéd elmaradt, 4-kor jutottam kajához)... életem legnagyobb küzdelmét azzal a fél grillcsirkével vívtam...
2/2 anonim válasza:
Én nem nagy távokat futok, 3-6 km között átlagosan, kb olyan tempóval, mint az előttem szóló. Én kB 1,5 óránként eszem, így futás előtt kB egy is eszem, minden alkalommal. Nem mondom, hogy sokat, de eszem, és utána is, szinte rögtön. Eddig sosem okozott gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!