Hogy kezdjek neki a szaltónak? Melyik izmokat kell hozzá használni?
Figyelt kérdés
Gondolom bukfenc az nagyon jól kell hogy mennyen!
De mi kell még mindent az alapoktól! Hogyan kell magasra ugrani, milyen gyakorlattal lehet elérni azt hogy magasabbra ugorjak...?
2010. ápr. 8. 19:48
1/10 anonim válasza:
Érdemes erősítened a szaltóztató izmaidat :D anélkül nem megy...
2/10 A kérdező kommentje:
Na mos mégegyszer de normálisan?!?!
Te első, le vagy pontozva! xD
2010. ápr. 8. 20:15
3/10 anonim válasza:
láb melkas ... többet nem tudok mondani bocs :$
4/10 anonim válasza:
mellizom mi célt szolgál egy k_rva szaltóhoz? nagyobbat ugrassz tőle?:D:D
5/10 A kérdező kommentje:
heh xD ja! XD
2010. ápr. 12. 15:06
6/10 anonim válasza:
Először is láb, hiszen magasra kell ugrani
Utána kar, mellkas mert ugrás után nagyot kell húzni a kezeddel hogy megfordulj a levegőben. Bukfenc az alap, először próbáld meg begyakorolni hogyan kell utána kezdj neki.
7/10 anonim válasza:
Magasabbra úgy tudsz ugrani hogy először hátra lendíted a karod, utánna előre. És közben elrugaszkodsz.
8/10 anonim válasza:
mi dobbantón kezdtük el, nagyon egyszerű nem kell hozzá semmilyen komolyabb izomzat csak ügyesség oszt jónapot. ha sokat csinálsz meg egymás után ráérezhetsz a hibáidra és egyre tapasztaltabban fogod csinálni. pont ugyan olyan, mint amikor elsőnek játszol egy FPS játékkal, majd pár nap múlva porrá alázol mindenkit. az a lényeg h ne nyújtott lábakkal ugorj és párossal, illetve a karodat is használd, hogy elegendő lendületet tudj venni az átforduláshoz. a szaltó után egy nagyon picit kell engedni, hogy a tested repüljön, majd felhúzod a térdeid, és az említetteket csinálod... gyakorlás kérdése. valakinek megy 3 nap gyarkolás után, valakinek 1 hónap
9/10 A kérdező kommentje:
Hát én kétszer próbáltam torna órán de csak mielőtt a tanárnő bejött mert nálam a tanárok lószart sem tanítanak! Egy vastag szivacson próbáltam! Azok a vékonyak amik álltalában vannak arról a kicsit alacsonyabbon lévő majd fél méteres szivacsra! ÉS hát olyan össze húzott lábakra estem szóval talp+fenék! És így rá is éreztem kicsit! Majd itthon megoldom ugy hogy amikor lenyirom a füvet az udvar körül arra teszek egy rossz szőnyeget és azon! Köszönöm a tanácsokat!
2010. ápr. 13. 21:26
10/10 anonim válasza:
nah kezdjük ott h a bukfencnek semmi köze a szaltókhoz.legtöbbször a vádli és a combizom szükséges a hozzájuk.én ugy tanultam meg kb 2 hét alatt websterezni(egylábas elöreszaltó)hogy homokba kb 5 centiröl kezdtem el gyakorolni párszor megzuzodott itt-ott de ezek nélkül nem tudnék most ennyit se.további jo gyakorlást,és ha van kedved nézd meg az oldalunkat www.sdfreerun.mlap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!